Κεντρισμάτων пиеты, τι είναι ασθένεια και τι τρόπους

Μυϊκές κράμπες στο μυϊκό ιστό μειώνεται συνεχώς και ξεκούραση δεν υπάρχει, και μόνο μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είναι σε θέση να. Δυσάρεστα, επώδυνα συμπτώματα.

πρόληψη μυϊκές συσπάσεις που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της άσκησης


Μυϊκές κράμπες στο μυϊκό ιστό μειώνεται συνεχώς και ξεκούραση δεν υπάρχει, και μόνο μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είναι σε θέση να. Δυσάρεστα, επώδυνα συμπτώματα. Αιτίες μυϊκός σπασμός αναπτύσσεται στο πλαίσιο της πλειοψηφίας εγώ, http://rapuctech.info/

διαταράσσοντας την ισορροπία, ή τους μυς των θρεπτικών ουσιών και παράβαση οξυγόνωση. Συνολικός μυϊκές υπερφόρτωσης, αφού, μυϊκοί σπασμοί, τι αθλητικές δραστηριότητες ή παρατεταμένη σωματική προσπάθεια προκαλεί.

ο πόνος, κυρίως κράμπες, αφού εξαφανίζονται γρήγορα. Εάν η συμπίεση είναι πολύ ισχυρή, μυϊκές ίνες δεν είναι κατεστραμμένα. Οι αθλητές που βρίσκονται υπό εξαφάνιση. Πρέπει να δείτε έναν γιατρό, αν απευθυνθώ; Ναι.

Θεραπεία: σπασμός σταματά, οι μύες μπορούν, πλέον, να παρέχει, στη συνέχεια, το λεπτό μασάζ μπορεί να πραγματοποιηθεί. Σε ενυδάτωσης μπορεί να είναι χρήσιμη (αθλητικά ποτά). Πόσο χρόνο πρέπει να χάσετε; Αν δεν υπάρχει πόνος,

δεν υπάρχει επανάληψη κράμπες, αθλητισμός μπορεί να συνεχιστεί. Η πρόληψη είναι το σωστό τέντωμα, θερμομόνωση, μια ισορροπημένη διατροφή και επαρκή ποσότητα υγρού και βιταμινών, για να αποφευχθεί η υπερφόρτωση.

πώς αντιμετωπίζεται, Σπιρούνια των μυών, και στην αρχή της ανάπτυξης των οστών. Κεντρισμάτων φτέρνα σε δύο μέρη μπορεί να αναπτύξει τους μυς των ποδιών, τενοντίτιδα, και, και μέχρι τη φτέρνα της πελματιαίας μέρη, όπου апоневроз πελματιαία () είναι ένα παράγωγο.

Όπως αναπτύσσεται στο πτέρνας σπιρούνια. Η αύξηση του οστού κάτω από την πίεση στο σώμα, αυτά τα σημεία προκύπτουν εκεί που κόκκαλων(με) το τρίψιμο των μυών(ες). Εξαιτίας αυτού, τα οστά ενοχλεί, υποδεικνύουν ότι δεν είναι έγκυρη η ανάπτυξη ξεκινά,

και, κατά συνέπεια, φλεγμονή των ιστών που περιβάλλουν. Στο πτέρνας σπιρούνια σχηματισμό πιο κοινές αιτίες: κακή τοποθέτηση παπούτσια, το υπερβολικό βάρος, η υπερβολική φορτίων, για παράδειγμα, στέκεται, οδήγησαν παρατεταμένη ή έντονη δραστηριότητα.

 

Σπιρούνια των μυών, και στην αρχή της ανάπτυξης των οστών

Ποιες είναι οι διαφορετικοί τύποι υπάρχει άκανθας πτέρνας; Στο – (τακούνι , πίσω πτέρνας , πίσω σπιρούνια) η διάκριση των διαφόρων οστών άκανθας πτέρνας (экзостоза πτέρνας, πελματιαία σπιρούνια). Σε экзостоз Хаглунда του αχίλλειου τένοντα, και αναπτύσσεται.

Συχνά τα παπούτσια αντίθλιψη αναπτύσσεται, του αχίλλειου τένοντα, και μόλυβδο. Στο πτέρνας σπιρούνια στη φτέρνα μέρος του πέλματος ταμιευτήρα. Σχηματίζεται αψίδα του ποδιού, με τις παραμορφώσεις, όπως η απώλεια κύβους και πλατυποδία, οι στάσεις, οι τένοντες, που καλύπτουν το φορτίο, τάση, με, ως αποτέλεσμα των βλαβών. Οι αλλαγές αυτές, για παράδειγμα, σκλήρυνση, συμφύσεις, .

Ποια ήταν τα συμπτώματα σπερς; Πόνος στη φτέρνα αιτίες και θεραπεία για τον πόνο στη φτέρνα είναι ένα αρκετά κοινό πρόβλημα, που πολλές φορές πιο απογοητευτικό ένας,

αλλά μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις σοβαρής ασθένειας. Πόνος στις φτέρνες συνήθως θα πάει μακριά από μόνη της, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις, που σίγουρα αξίζει ο γιατρός. Αιτίες και τρόπους για τη θεραπεία του δρ. , ειδικός οξυγόνο ιατρικό ορθοπεδικό, ο αθλητίατρος λέω. Πόνος στη φτέρνα αιτίες και θεραπεία>> σπιρούνια είναι οδυνηρή ήττα.

, σε περίπτωση σπιρούνια συγκινητικό συμπιεστική χαρακτήρα του πόνου. Παπούτσια φοριέται περιοχή, ερυθρότητα και τη φλεγμονή που προκαλείται από.

Σε αντίθεση με τα οστά της φτέρνας κίνητρο για την προσπάθεια, τη φυσική δραστηριότητα αιτίες φτέρνα περιοχή των πελμάτων μεταφέρουν τον πόνο. Οι άνθρωποι συχνά δεν ξέρουν πώς να το κάνουν αυτό χωρίς πόνο. Αν σπιρούνια τα συμπτώματα, το συντομότερο δυνατόν, την εμπειρία, και επίσης να πάρετε συμβουλές από ειδικό ποδίατρο ή ο αθλητίατρος.

Πώς μπορούμε να αποφύγουμε αυτό το πρόβλημα; Το πρώτο, έχει ήδη αναφερθεί, παραγόντων κινδύνου (παχυσαρκία, η εργασία στο πόδι”, παπούτσια, και τα τόξα παραμόρφωση) είναι σημαντικό για το αποτέλεσμα. Αν ένα από τα χαρακτηριστικά μας, δεν σημαίνει ότι είναι φυσικό να σχηματίσουν την ανάπτυξη των οστών.

Τα φαινόμενα αυτά, δυστυχώς, πολλοί άλλοι μυοσκελετικό ασθένεια μπορεί επίσης να προκαλέσει, οπότε σίγουρα αλλάζει τον τρόπο ζωής που προτείνει. Επιπλέον, ωστόσο, υπάρχουν μερικά “κόλπα”, που βοηθούν τα πέλματα βάρος, για να ασχοληθεί με.

Μέγιστο 3-5 εκατοστά τακούνια παπούτσια, για παράδειγμα, μειώνει σημαντικά τις φτέρνες και τα γόνατα σε βάρος του, ως μοναδικό μπροστινό μέρος του στην περιοχή των δακτύλων για να αυξήσει την πίεση. Ειδικά ένθετα, όπως σιλικόνης τακουνιών επίσης ανακούφιση γωνία για μας.

Ειδικά σχεδιασμένο σπιρούνια έχουν σχεδιαστεί ορθοπεδικών Υποδηματοποιοί, δημιουργήθηκε η εσωτερική σόλα τακούνι μέρος τρύπες σε αυτό, και οι άνθρωποι ήταν όπου η ανάπτυξη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *