titan gel το εργαλείο για την καλύτερη ανδρική στύση

Titan Gel το εργαλείο για την καλύτερη ανδρική στύση

Αν και ο άνδρας οργασμό είναι συνήθως πιο εύκολο να πιάσει απ ‘ τη γυναίκα, δεν είναι πάντα η περίπτωση. Δες τα πιο παράξενα χαρακτηριστικά!
Η ανδρικού οργασμού είναι συνήθως πολύ πιο άμεσα Titan Gel και απτά λαμβάνει χώρα, όπως η γυναίκα, ως εκ τούτου, δεν είναι επιρρεπείς να το δείτε αυτό ως ένα απλό, μερικές φορές ίσως πάρα πολύ μηχανική δράση. Και το φόντο εδώ είναι επίσης πολύπλοκες διαδικασίες. Το ποσό της τεστοστερόνης είναι επίσης σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνη για την ανδρική επιθυμία και τον οργασμό, και αν είναι μειωμένα, η λίμπιντο επίσης αλλαγές.
Το ανδρικό οργασμό αυτές τις ιδιότητες οφείλεται κατά κύριο λόγο στο γεγονός ότι ένα σαφές και λειτουργικό σκοπό, που δεν είναι άλλη από τη γονιμοποίηση. Αντίθετα, ο γυναικείος οργασμός δεν είναι προϋπόθεση για τη γονιμοποίηση, αν και συμβάλλει στην επιτυχία.

Titan Gel πώς λειτουργεί

Σε σύγκριση με αυτό το εκπληκτικό γεγονός, ότι όλοι οι άνθρωποι δεν είναι το περπάτημα μαζί σε οργασμό, η εκσπερμάτωση. Αλλά αυτό Titan Gel δεν είναι όλα. Εδώ είναι μερικά εκπληκτικά γεγονότα για τους άνδρες είναι οργασμούς.
Εκσπερμάτωση χωρίς Zhiznenata-Energiya com

Titan Gel πώς λειτουργείΑν και, σε γενικές γραμμές, ο νόμος θεωρείται ο άνθρωπος για την εκσπερμάτωση και ο οργασμός δεν υπάρχει χωρίς το άλλο, αυτό δεν είναι πάντα η περίπτωση. Όχι μόνο οργασμό υπάρξει χωρίς εκσπερμάτωση, αλλά αυτό είναι ίσως ακόμη πιο εκπληκτικό, η αντίστροφη κατάσταση μπορεί επίσης να προκύψει όταν η εκσπερμάτωση δεν συνοδεύεται από την τελική όμορφο συναίσθημα. Συνήθως ο άνθρωπος είναι μια Titan Gel συνειδητή πράξη, για να φτάσει σε αυτό μαθαίνει να διαχωρίζει τα δύο, διαφορετικά όλα εργασιακή εμπειρία. Για να το κάνετε αυτό, διαφορετικές τεχνικές που είναι διαθέσιμες από το οποίο να σταματήσει τον οργασμό από το σπέρμα που αναβλύζει συνέχεια.
Αναπαραγωγή

Προφανώς, δεν είναι απαραίτητα οι γυναίκες είναι προνόμιο των πολλαπλό οργασμό. Αν κάποιος ρουτίνα κερδίσει τον οργασμό της στο χρόνο, υπάρχει μόνο ένα βήμα στην επανάληψη.
Κοιτάζοντας τις εικόνες! 15 εικόνες
15 hot συμβουλές που ο τύπος

Με λίγη εξάσκηση είναι να μάθετε, για τα οποία οι Titan Gel διάφορες αρχαίες ανατολικές παραδόσεις, όπως η τάντρα ή το τάο είναι επίσης διαφορετικές πρακτικές παρέχουν. Με τη βοήθειά τους, ο άνθρωπος μαθαίνει να ελέγχει και κρατήστε πατημένο το εκσπερμάτωση. Κάποια ιδιαίτερη πνευματική εμπειρία που αναφέρθηκαν για τις ασκήσεις σε σχέση με, και όπως έμαθαν να παίζουν με το σώμα τους και να δοκιμάσουν τα όριά τους, μια διαφορετική σχέση με το σεξ. Άλλα άτομα εντούτοις, σύμφωνα με αυτές τις εναλλακτικές οργασμό είδος του πουθενά ικανοποιητική, όπως η παραδοσιακή εκδοχή.
Πνευματική εμπόδια

Στους άνδρες μετά την επίτευξη οργασμού, το πέος σε άλλα μέρη για να διεγείρει, ή τουλάχιστον περίμενε λίγο να έρθει ακόμη και να την εκσπερμάτωση επιλογή. Αν και υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αυτό το uplifting όμορφη πλήρης-μέλος που αντιμετωπίζει, δεν θα θέλουν όλοι οι συχνές σεξουαλικές πρακτικές μεταξύ, για να δείτε, και που λέει κατ ‘ ευθείαν πιο απογοητευτικό από ό, απολαυστική εμπειρία.
Το ρόλο του προστάτη

Αν και το μασάζ του προστάτη δεν ανήκουν στις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες τεχνικές περιλαμβάνουν τη προστάτη μπορεί επίσης να παίζουν ρόλο στον οργασμό επίτευξη. Αυτό το ευαίσθητο όργανο που είναι συχνά σε σύγκριση με το γυναικείο G-σημείο, επειδή δήθεν παρόμοια με αυτή η διέγερση αυξάνει επίσης την ένταση οργασμού.

Πολύ ή λίγο; Γιατί είναι Titan Gel διαφορετικό από το δικό μας; Επανειλημμένα συμβεί; Αυτά και άλλα συναρπαστικά ερωτήματα ψάχνουμε την απάντηση στο ανδρικό οργασμό! Πρώτη αλήθεια
Οι περισσότερες φορές μπορείτε να ζήσετε μέσα από την εκσπερμάτωση, ο άνθρωπος, το λιγότερο το αποτέλεσμα είναι μια πραγματική απόλαυση. Σε αντίθεση, η πλέον να καθυστερήσει την εκσπερμάτωση, τόσο περισσότερο εντείνει την ένταση οργασμού. Πολλοί άνδρες μάθετε πώς να καθυστερήσετε την εκσπερμάτιση, έτσι ώστε ο σύντροφός σας μπορεί να είναι για πολύ καιρό ξέρω όμορφη.

Titan Gel τα αίτια της στυτικής δυσλειτουργίας

Titan Gel τα αίτια της στυτικής δυσλειτουργίαςΗ δεύτερη αλήθεια Οι άνδρες ήταν καθυστερημένη ή πρόωρη εκσπερμάτωση του την απογοήτευση. Είναι μια μορφή ελέγχου, η οποία, αν χάσουν, υποσυνείδητα, αισθάνονται τους εαυτούς τους πάνω από να χάσει τον έλεγχο. Και οι άντρες τους θέσεις εξουσίας, είτε πρόκειται για το σεξ, την αγάπη ή την εργασία.
Τρίτη αλήθεια
Ο οργασμός στιγμές πριν είναι συγκεκριμένες ενδείξεις. Είναι αλήθεια ότι είναι πάντα διαφορετικό και διαφορετικά, Titan Gel αλλά υπάρχουν κεφάλαια, τα οποία είναι σχεδόν το ίδιο. Αν η εκσπερμάτιση στιγμή πριν αγγίξει τις μπάλες, σφίγγω το πέος και ροκ ακαμψία πρήξιμο. Το σώμα του ανθρώπου, όλοι οι μύες τεταμένη, και μερικές φορές λαχανιασμένη φωνή του να ακουστεί.
Τέταρτη αλήθεια
Οι άνδρες υπάρχουν αλυσίδα, με αποτέλεσμα σε οργασμό, τη στιγμή που πολύ καλύτερα παρατεταμένη, από ό, τι οι γυναίκες. Αυτό συμβαίνει επειδή η εκσπερμάτωση μετά από να αναγεννηθούν τα σώματα και τις ψυχές ίδιοι. Ο οργασμός είναι ορμόνες που απελευθερώνονται στον εγκέφαλο, σαν μια εξαντλητική αθλητικό γεγονός. Αυτά τα ενδορφινών ορμονών. Η ορμόνη ενδορφίνη είναι στη φύση παρόμοια με τη μορφίνη από το αποτέλεσμα, ως εκ τούτου, το υψηλό επίπεδο της ευτυχίας.
Πέμπτη αλήθεια
Το ανδρικό οργασμό, ενώ είναι απαραίτητο για τη σύλληψη νωρίτερα, είναι ειδικά λειτουργικό χαρακτήρα. Δεν ήταν σημαντικό η γυναίκα να φτάσει στην κορυφή, επειδή η πράξη είναι μόνο τα παιδιά, που δημιουργήθηκε για να. Τουλάχιστον μερικά από τα πολιτισμού…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *